Jacqueline Quarles van Ufford

partner in

Groen & Groei


EnergieOntbijt #11

Met het 11de EnergieOntbijt zijn we te gast in Villa Randwijck. Dit keer staan in deze jaren 30-wijk centraal: vier stappen naar energieneutraal wonen.

Josefine Rook van het Regionaal Energieloket licht toe hoe je je woning verduurzaamt via isoleren, ventileren, energie opwekken en duurzaam verwarmen.

Kan dit ook bij jaren-30 woningen? Twee bewoners uit Patrimonium en Randwijck laten zien welke van deze stappen zij hebben gezet. Marije door de woning voor haar verhuizing te drastisch te renoveren en Maarten door handig kluswerk.

Welke van deze maatregelen en collectieve aanpakken passen bij uw woning? Er is ruimschoots gelegenheid om hierover vragen te stellen en contactgegevens uit te wisselen.

Ook kunt u vragen stellen aan installateurs van vloerisolatie en gevelpanelen, warmte en milieutechnici en ambtenaren van het energietransitieteam en het duurzaamheidsfonds.

Inloop met ontbijt is van 8:30 tot 9 uur, inhoudelijke programma van 9 tot 10:30 en kennisuitwisseling van 10:30 – 11:15 uur.

Wilt u het ontbijt bijwonen? Aanmelden is noodzakelijk want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dat kan bij Jacqueline@u8190p39369.web0082.zxcs-klant.nl


Comments are closed.